Teknoloji

Epic Games’ten Alabileceğiniz En İyi 10 Aksiyon Oyunu: Fiyat Artışı Olmadan Ucuza Alabileceğiniz Oyunları Kaçırmayın!

Türk oyuncular olarak en sevdiğimiz oyun türü elbette aksiyon oyunlarıdır. Hal böyle olunca biz de Epic Games’in en çok satan aksiyon oyunlarını derleyip, oyun dünyası açısından bu kritik dönemde henüz bu oyunlara sahip değilseniz sizi bilgilendirmek istedik.

Steam’in Türk lirasını reddetmesiyle birlikte Epic Games’e geçişin başlaması kaçınılmaz hale geldi. Listemizde yer alan bazı oyunlar, artış gösterse de bir kez daha fiyat güncellemelerine tabi olabilir, dolayısıyla bu noktada indirim dönemlerini takip etmek oldukça önemli.

Epic Games’te en çok satan 10 aksiyon oyunu:

  • Mafya – Kesin Sürüm
  • Alan Wake’in Yeniden Düzenlenmesi
  • STAR WARS Jedi: Düşmüş Düzen
  • Quake II Geliştirilmiş Sürüm
  • The Last of Us™ Bölüm I
  • Assassin’s Creed Odyssey
  • savaş tanrısı
  • kontrol
  • Batman™: Arkham City – Yılın Oyunu Sürümü
  • sifu

Bir döneme damgasını vuran ve zamanının çok ilerisinde bir oyun: Mafia – Definitive Edition

İlk kez 2002’de tanıştık Mafya serisinin ilk oyunuListemize Mafia 1’in Definitive Edition versiyonuyla başlamak istedik. Bugün “Kesin Sürüm” Bu muhteşem yapım ismiyle yenilenen oyunlara ders olarak verilmeli; Nefes kesen aksiyon sahneleri ve oyuncuyu kendine bağlayan mükemmel bir hikaye var. kendi kendine yeten taksi sürücüsüOlarak başladığımız bu oyunda olaylar o kadar ileri gidiyor ki bir anda kendimizi buluyoruz. mafyadabulduk.

Mafia Definitive Edition, Epic Games’ten indirimsiz 259 TL’yeSatın alabilir veya indirim bekleyebilirsiniz 90 TL’ye Bu başyapıtı kütüphanenize dahil edebilirsiniz. Şunu hatırlatmakta fayda var; serinin tüm oyunlarıbarındırma Mafya Üçlemesiindirim dönemlerinde paket 149 TL’yeAlabilirsin.

Korku, gerilim, aksiyon ve macera! Karşınızda: Alan Wake Yeniden Düzenlendi

Bu filmde Alan Wake adında çok ünlü ve sevilen bir yazarı canlandırıyoruz. aksiyon-korku oyununda; bizim karakterimizin bozuk psikolojisiyle Başa çıkmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır roman yazamayan karakterimiz, eşinin bu durumdan rahatsız olması sonucu eşiyle birlikte tatil yapmak için bir kasabaya gider. bizim karakterimizin Yavaş yavaş akıl sağlığını kaybediyorVe Orada olmayan şeyleri görmeye başladı Bu kaliteli üretimde; Karşılaştığımız yaratıklara karşı aksiyon ve korku dolu maceralara atılıyoruz.

Halen serinin devamıdır. Alan Wake 2Yeni çıkmış olmasına rağmen çeşitlilikten hoşlanan oyunculara bu oyunu mutlaka öneriyoruz. Epic Games’te 49 TLİndirimsiz fiyatıyla bile oldukça uygun olan bu şaheser, sadece 19 TL’yesatın alınabilir.

Star Wars: STAR WARS Jedi: Fallen Order ile Dark Souls

Bu oyun, başarılı çıkışıyla Star Wars film serisini seven oyuncuları oldukça sevindirdi; aksiyon, macera ve ruh benzeri Farklı çeşitlerin harmanlandığı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Hikaye, Jedi Düzeni’nin dağılmasından beş yıl sonra anlatır. Bir zamanlar bir Jedi padawanıAna kahramanımız çalı Jedi olduğumuzu bilmeden yönettiğimiz bu oyunda; Günlerimizi sıradan çalışanlar gibi geçiriyoruz. Bir gün Jedi olduğumuz ortaya çıkar ve aksiyon dolu maceramız işte burada başlar.

Bu kaliteli üretim, Epik OyunlarŞu anda mağazada aktif bir indirim olduğundan 70 TL’ye alabilirsin. Merak edenler için oyunun indirimsiz fiyatı da 280 TL.

Video oyun tarihinin kült yapımlarından birinin efsanevi FPS oyunu: Quake II Enhanced Edition

FPSoyun tipi atalardanKendi döneminde büyük başarılara imza atan depremSerinin ikinci oyunu olan Quake 2; geliştirilmiş Versiyonunun yayınlanmasıyla birlikte hayranlarına nostalji yaşattı. DOOM’un başarısının ardından 1997 yılında aynı yapım şirketi tarafından piyasaya sürülen Quake 2, hikayesiyle ön plana çıkan oyunlardan biri değil; Oynanışıyla ön plana çıkan oyunlardan biridir. İster arkadaşınızla kooperatifTek başınıza veya günümüz oyun grafiklerine uygun olarak oynayabileceğiniz bu efsane yapımın Enhanced versiyonu 3 ay önce yayınlanmıştı.

Epic Games aracılığıyla 172 TL’yeTam fiyatına satın alabileceğiniz bu şaheserin indirimli fiyatı sadece 68TL . Eğer 25 yıl önce bu kült oyunu oynamaktan keyif aldıysanız Enhanced versiyonuna mutlaka göz atmanızı öneririz.

Çoğu oyuncuya göre tüm zamanların en iyi anlatımlı aksiyon oyunu: The Last of Us™ Part I

Yılın oyunu ödülüo da dahil olmak üzere 200’den fazla ödülün sahibi, Sony markası PS3 konsollarında en çok satan oyun The Last of Us’ın ilk oyunu; Çıkışından 9 yıl sonra modern grafikleriyle yeniden serinin hayranlarıyla buluştu. Baba kız kavramını en iyi anlatan oyunlardan biri olan başarılı aksiyon oyunu oldukça popüler. üzgün Bir hikayesi var. Hikaye, ana karakterimiz Joel’in Her şey kızıyla birlikte yaşadığı evlerinde başlıyor. Joel’in karısı geçmişte ailesini terk ettiği için kızıyla birlikte yaşayan kahramanımız bir mantarkendi türünden mutasyona uğramakve tüm insanlık zombiSizi bilinçsiz yaratıklara dönüştüren böyle bir şey virüsün Ortaya çıkışıyla birlikte; Joel için uzun ve sancılı bir yolculuk başlar.

Last of Us serisi uzun yıllardır ortalıkta dolaşıyor. PlayStation’a özel (Özel) bir oyun olmasına rağmen bu yılın Mart ayında bilgisayarda da yayınlandı. oyun, 599 TLAynı fiyatla piyasaya çıktı ama 3 ay sonra arttı. 1099 TL’ye çıktı.Bu başyapıta Epik Oyunlarindirimlerde 880 TLKarşılığında siz de kütüphanenize yer verebilirsiniz.

Bazılarına göre son yıllarda çıkan en iyi AC oyunu: Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed efsanesi Yunan mitolojisindegeçme oyunu AC: Odyssey Birçok oyuncu için en yeni AC oyunları arasında en iyi oyundur. AC serisi suikast hattından ayrılıyor yağmacı Oyunun oyun sistemine geçmesi oyuncuları kızdırsa da hem hikaye hem de oynanış açısından oyunculara istediklerini veriyor. Bir paralıBu oyunda erkek karakter seçersek Aleksios ; Kadın karakter seçersek Kassandra olarak oynuyoruz. Oyunda küçük yaşta, Sparta için tehdit olduğunu ve öldürülmesi gerektiğini söyleyen kardeşimiz bebekken bir kahini öldürerek hikayeye başlıyoruz.

AC: Odyssey geçmişte çok uygun fiyatlara satılıyordu ama maalesef son zamanlarda ciddi oranda arttı. 699 TL’ye çıktı . İndirim dönemlerinde 139TLOyunu günümüz ekonomisinde uygun sayılabilecek bir ücret karşılığında oynayabilirsiniz. Epik Oyunlararacılığıyla sahip olabilirsiniz.

Yunan Panteonunu yok ettikten sonra İskandinav mitolojisine giren Kratos’un hikayesi: Savaş Tanrısı

God of War serisi yıllardır ortalıkta dolaşıyor hack ve eğik çizgitipte eş ölçülü Perspektifli bir aksiyon oyunuydu. Serinin 2018 yılında çıkan oyununda yapım şirketinin aldığı bir kararla savaş tanrısı Tıp köklü bir değişime uğradı. Savaş Tanrısı, artık yok TPS aksiyon-macera türüyle karşımızda. Serinin bir önceki oyununda “Savaş tanrısı” Kratos, onun babası Zeusiçermek Olimpos Dağı’nda tüm Tanrılar; kısaca Yunan Panteonunun tamamı yerlebir edilmiş. Bu oyunda İskandinav mitolojisiGeçiş karakterimiz eşi Faye’in ölümünden sonra; Faye’in son arzusu “küllerinin tüm ülkedeki en yüksek dağdan saçılması”Artık bir çocuk olan ve bu yolculuğa hiç de hazır olmayan oğlu, vasiyetini yerine getirmek amacıyla, AtreusBu güçlü yolculuğa birlikte çıkmak zorunda kalıyor.

God of War maalesef ciddi oranda fiyatlanan oyunlardan biri. şimdi oyna Epik Oyunlarüzerinde 899TL fiyatıyla satışta. İndirim dönemlerinde bu fiyat 539 TL’ye ‘a düşer. God of War’ın artış öncesi indirimli olmayan fiyatı 329 TLindirimli fiyat şu şekildedir 197 TLöyleydi.

Kendine has sanat tasarımı ve oynanış mekanikleriyle en eğlenceli bağımsız yapımlardan biri: Control

Üçüncü şahıs nişancı oyunuaksiyon ve macerayla harmanlanmış tür Kontrol;benzersiz, tıpkı Alan Wake gibi korku elemanları barındırma; Üretici firma tarafından yapılan oldukça kaliteli bir üretimdir. Oyundaki karakterimiz Jesse Fadenailesinden bazıları paranormal Yaşanan olaylar sonucunda hayatını kaybeden karakterimiz bu olayın peşine düşer. Paranormal olaylarla ilgilenen bir devlet yapısı Federal Kontrol OfisiGiderek hisBelirsiz ve kontrolsüz bir gücün yarattığı yıkımı durdurmaya ve bu gücün tüm gizemlerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Geçmişte kontrol Epic Games’te ücretsiz Verilen oyunlardan biriydi. Bir bedelle alınsa dahi fiyatını sonuna kadar hak edecek olan bu üretimin normal fiyatı 149 TLindirimli fiyat ise 39 TL.Maalesef oyunun tam fiyatı bile günümüz oyun fiyatlarına göre oldukça uygun.

Film oyunlarının berbat olduğu algısını çürüten ender oyunlardan biri – Batman™: Arkham City – Yılın Oyunu Sürümü

Film oyunlarına yönelik önyargılı bakış açılarını tamamen kırıyor. Batman arkham şehritüm oyun severlerin mutlaka oynaması gereken yapımlardan biridir. Batman Arkham Asylum Devam filmi olarak vizyona giren Arkham City; eylemle tamamlayın dövüş mekaniği ile ve dikkat çekici hikayesiyle çıkış yaptığı yıl önemli bir ses getirdi. Hikayeyi kısaca özetlemek gerekirse, belediye başkanı Keskin Gotham ; Arkham Asylum’u yok etti ve Gotham Şehrindeki zalimler için yeni bir projesi olduğunu duyurur. Bu proje şehrin bir kısmına duvar örerek suçlularla sivilleri ayırmayı amaçlıyor.

Bu durum Batman’in Hoşuna gitmez ve proje aleyhine açıklamalarda bulunması sonucunda tutuklanır. Kahramanımız hapishaneden kaçtıktan sonra baş düşmanı Joker’in Ciddi bir hastalığı olduğunu ve bu hastalığın yayılmaya başladığını öğrenir. Bu noktadan sonra aksiyon dolu hikaye başlıyor. Epic Games’ten indirimsiz fiyatıyla dahi ücretsiz sayılabilir 31TL Bu oyunun “GOTY” versiyonuna fiyat etiketiyle sahip olabilirsiniz. indirimli fiyatla 7TLAslında ucuz ki bu oyuna hakarettir!

Benzersiz seviye tasarımıyla son yıllarda çıkan en başarılı bağımsız oyunlardan biri: Sifu.

Sifu, benzersiz sanat tasarımı ve mükemmel seviye tasarımıyla oyuncuları mutlu etmeyi başardı; onu yenVe aksiyon Bu türden bir oyundur. Oyunun başında bir dövüş okulu onun sifu’su Geçmişte yaşanan bir olay nedeniyle yaşlı adamı (efendisini) ve oğlunu öldürerek ayrılıyoruz. Sifu’nun oğlu doğaüstügüçleri olan biri cazibe Taşıdıkları yüzünden öldükten bir süre sonra dirilir. Bu sekansın sonunda oyun günümüze dönüyor ve Sifu’nun oğlu olarak; Babamızı öldüren kişinin peşine düşüyoruz.

Oyunun başında bizi canlandıran bu tılsımı oyun boyunca öldüğümüz noktalarda kullanıyoruz. yeniden dirilmeye için kullanıyoruz. Her ölümün ardından yaşlanmaya başlıyoruzve buna göre Sağlık barımız da azalıyor. 20 yaşındaBaşladığımız bu oyunda ölümlerimizle 70 yaşın üzerindeEğer çıkıp ölsek, maalesef tılsımımız bizi diriltmiyor.

Epic Games’tenindirim olmadan 289 TL’yeindirimli ise 173 TLFiyat etiketi sayesinde bu zor ama bir o kadar da eğlenceli oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Sizler için derlediğimiz 10 sürükleyici aksiyon oyununu inceledik. Epic Games, Steam gibi Türk lirasını reddetmezken; Aksiyon türünü seviyorsanız listedeki ucuz oyunları bir an önce satın almanızı öneririz. Listemizin sonuna geldiğimizde “Keşke bu oyunu da ekleseydiniz!” Sizin de beğendiğiniz bir oyun varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler